HÄR började bloggen

Läs från mitt första inlägg här; ADHD i bilder som till 2015, då jag räknade senast. hade fått över 300 000 besökDessa för mig ”lätta-att-förstå-insikter” i inlägget – som kunde förklara för andra var också var orsaken till att jag orkade fortsätta blogga efter min diagnos 2008, när jag var 41. Så jag flyttade över ”ADHD i bilder” för att skapa grunden till denna, min temablogg.

Föregående blogg (Tankar i lösvikt) hade 10 kategorier. Tankarna studsade ju som ett flipperspel. Men efter min diagnostisering förstod jag att det faktiskt också var ett problem för att kunna kommunicera. Och jag behövde bearbeta min ADHD-diagnos separat, efter alla frågor under livet – utan svar.

Ni kan följa vägen framåt – bakifrån från den här startsidan. Sedan fick jag kraft att kämpa! Och det blev inom olika frågor framöver. Fortfarande har jag flera hundra läsare per dag, vilket jag själv tycker är många, eftersom bloggen känns avsomnad då jag kanske max skriver 1-3 inlägg i månaden numera. Jag marknadsför den inte. Det har inte varit mitt mål att någonsin bli en bloggare som skriver för att glänsa, utan min drivkraft har varit att informera. det var ju svårt för mig att hitta något relevant, när jag var som mest desperat i sökande efter svar.

Länkar till mina bästa ADHD-inlägg?

ADHD i bilder

Mvh victoria.q@live.com

0 Responses to “HÄR började bloggen”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Bloggen är skriven av Victoria (Frances) Qvarnström.

Jag - med hjärtat för att uppmärksamma om det tidiga hjälpbehovet vid NPF.

Senaste inläggen

Arkiv


%d bloggare gillar detta: